Avagy mi is történik velem az erasmus félévem során

Drezdában is van net

Drezdában is van net

Újabb feature - Látogatási naptár

Nézd meg ki mikor jön, te mikor jösz, te kivel jössz

2017. május 29. - .Cs

Az elmúlt időben többen bejelentkeztek, hogy jönnének meglátogatni ezért összeraktam egy google naptárat a könnyeb szervezés érdekében. Ha te is meglátogatnál de még nem tudod mikor, vess egy pillantást a naptárra. A naptárt bármikor megtalálod a blog jobb oldalán.

A naptárban egy-egy nap eltérések lehetnek, mert az első körben beírt dátumok csak közelítő jellegűek, még nincsenek teljesen lefixálva.

Mivel csak e-mailen keresztüli megosztást találtam a naptárra, ezért egyelőre csak én tudom szerkeszteni. Ha hibát találsz benne (Nem is akkor jössz) vagy jönnél egy új időpontban, vedd fel velem a kapcsolatot. Ha tudod hogy lehet likkel megosztani google naptárat, ne tartsd magadban.

Gyerteek! Én bármikor nagyon szívesen látlak titeket, legfeljebb kicsit elfoglalt leszek. (pl. Ezerrel tanulok mert vizsgaidőszak van XD)

A bejegyzés trackback címe:

https://vannet.blog.hu/api/trackback/id/tr8412548003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása